Future Shorts Finland

OSALLISTU

Kuka tahansa voi järjestää Future Shorts –lyhytelokuvanäytöksen ja olla mukana maailman suurimmassa POP UP –lyhytelokuvafestivaalissa, osana kansainvälistä kulttuuriliikettä. Future Shorts –tapahtuman järjestäminen on helppoa: tarvitset vain sopivat tapahtumapaikan, sopivan tekniikan elokuvien projisointiin ja ripauksen luovaa mielikuvitusta.

VIISI ASKELTA Future Shorts –tapahtuman järjestämiseksi

1. Valitse näytökselle aika ja paikka
2. Valitse sinua kiinnostava lyhytelokuvasetti verkkokaupastamme.
3. Maksa näytös verkkokaupassa tai valitse lasku
4. Lataa leffat ja tiedotusmateriaalit sinulle lähetettävästä linkistä
5. Kutsu ystäväsi tapahtumaan ja muista sammuttaa valot näytöksen alkaessa!

Lue ohjeet verkkokaupan käyttöön tästä.

Tapahtumapaikan valinta

Suomessa FS -klubeja on järjestetty niin teattereissa, kahviloissa, baareissa, osana musiikki- ja elokuvafestivaaleja, sekä monipuolisesti erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Perimmäisenä ajatuksena on, että ihmiset kerääntyvät yhteen nauttimaan hyvistä lyhytelokuvista ja mukavasta tunnelmasta.

Tekniikka

Elokuvien näyttämistä varten tarvitset videotykin, projisointikankaan, äänentoiston sekä kuvalähteen eli yleensä DVD- soittimen tai tietokoneen. Voit järjestää leffanäytöksien yhteyteen musiikki- tai muita esityksiä ja oheisohjelmaa kuten sirkusta tai runonlausuntaa. Vain mielikuvitus on rajana!

Kustannukset

Lyhytelokuvasettien hinnat on mainittu ohjelmistossa. Ne vaihtelevat tyypillisesti 96–300€ välillä tapahtumasi koosta riippuen. Tapahtuman järjestävä henkilö tai taho vastaa kaikista tapahtumaan liittyvistä kuluista. Lue lisää verkkokaupan sivulta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Lomake ei ole tilausvahvistus, eikä siis sido sinua mihinkään. Kerro ideasi ja otamme sinuun yhteyttä.